Mijn naam is Wim van Velde en per 1 oktober 2009 ben ik gestart met VanVee Meubelwerken. VanVee Meubelwerken is een klein, veelzijdig bedrijf, dat zich voornamelijk richt op de particuliere markt. In opdracht maak ik tafels en kasten van hout, multiplex en diverse andere materialen.

Mijn klanten hebben over het algemeen al een duidelijke visie op wat ze willen. Vaak is er al een compleet ontwerp, maar ook een summiere schets of foto vormt een mooie uitdaging om tot een werkbaar ontwerp te komen. Inbreng van de klant bij dit ontwerpproces is zeer gewenst opdat het eindresultaat een uniek en persoonlijk karakter krijgt. Voor het maken van een kwalitatief hoogstaand eindproduct worden eerste klas materialen gebruikt.

Na de ontwerpfase volgt een offerte waarin een duidelijke omschrijving  van het werk. Mocht de klant dat wensen kan de offerte vergezeld gaan van een (3D-) tekening. Na akkoord van de offerte start de productie waarbij het voor mij belangrijk is goed te communiceren, opdat het eindproduct aan al uw wensen voldoet.

                     2013-12-18 12.53.57          DSCI0063